RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Козунаци от Общината получиха потребителите в социалните домове
Пазарджик
За поредна година в навечерието на най-светлия християнски празник Великден, кметът на Пазарджик Тодор Попов подари над 300 козунаци на всички домуващи в Дом за възрастни хора „Гавраил Кръстевич“ и ЦНСТ за дементноболни в Пазарджик и Дома за стари хора в село Главиница. По традиция до сега, подарък за Великден получаваха и членове на пенсионерски клубове в общината и сдружения и клубове на възрастни хора.
„Наистина не ми е приятно, но тази година, заради извънредното положение и мерките за безопасност, възрастните хора, които членуват в 50-те пенсионерски клубове и сдружения, ще получат своя великденски подарък, след като опасността премине и извънредните мерки бъдат отменени.“, коментира кметът на общината Тодор Попов.
„Щастлив съм, че и тази година успяхме да осигурим парична сума за всички деца, чиито настойник съм по закон, да ги подкрепим и зарадваме за Великден. Тази година ще празнуваме Христовото възкресение по необичаен начин. Отправям своето послание и пожелание за светли празници, здраве и силна вяра, които са така необходими в настоящия момент на криза. И отново призовавам всички жители на община Пазарджик да останат по домовете си, за да съхраним освен вярата си и здравето на всеки един от нас и нашите близки.“, допълни Тодор Попов.
 
 
 
 
 


Тази страница е видяна: 484

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 16 април 2020 - 16:43:54

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
И в Стрелча възрастните хора към Социалния патронаж получиха козунаци и яйца от общината
Социалните домове в Пазарджик ще получат 39 от конфискуваните румънски агнета
За изследване за COVID-19 са изпратени 145 проби на настанени в социалните домове в региона, лечебните заведения са подсигурени с предпазни средства
На сайта на „Плюшено мече” може да откриете коледните желания на децата от социалните домове, в Пазарджишка област 54 все още очакват своя подарък
По инициатива на кмета на Пещера Николай Зайчев ще бъдат раздадени великденски козунаци на социално слабите и пенсионерите в общината
2830 жители на общината получиха служебни бележки днес (възможност да изтеглите декларацията за придвижване до работното място)
Младежите от БЧК ще раздадат на нуждаещите се 1500 боядисани яйца и 230 козунаци
Комисията за защита на потребителите ще има открита приемна във Велинград
Втори компютърен курс за потребителите на услугите на „Човеколюбие”
И в Пещера кметът ще раздава козунаци на клубовете на хора в неравностойно положениеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5584 сек., 0.4803 от тях за заявки.