pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът награди двама спортисти за успехи в бокса
pamedia , понеделник 12 септември 2011 - 16:41:19 // коментари: 5


boks120911.jpgС парични премии от по 1000 и 500 лв кметът Тодор Попов  награди състезателите на клуб “Тракиец” Васил Илиев и Димитър Георгиев, които участваха с националния отбор на България в Европейското първенство за младежи по бокс.
Васил Илиев е бронзов медалист от първенството, като за последните 12 години това е първият медал за България от такова
първенство, съобщи треньорът Ангел Поюков. „За Митко съжалявам, защото отпадна само с две точки разлика, но съм сигурен, че усилията, които полага, ще му донесат дивиденти“, каза още Поюков. Треньорът благодари на кмета Тодор Попов за подкрепата за спорта въобще и за политиката на общината през последните 4 години.
„Оценяваме постигнатото от момчетата и искам да знаете, че в общината се гордеем с това, което правите“, заяви Тодор Попов пред боксьорите. Да присъстват на награждаването на отличилите се спортисти бяха дошли и млади състезатели от клуб „Тракиец“. „Нищо в живота не се случва случайно. Има закономерности и те се случват, когато се работи всеки ден. За да станете шампиони се  изисква всеки ден работа, постоянство и лишения. Няма щастие без жертви. Въпросът е какви жертви си готов да направиш, за да бъдеш шампион“. Това каза Тодор Попов на младите състезатели и пожела бъдещи успехи на състезателите и треньорите от „Тракиец“. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3115Време за изпълнение: 0.4177 сек., 0.3450 от тях за заявки.