RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Втори модул от обучението на читалищни секретари
Предстои Втори модул на обучението  „Как да подобрим екипността или как да станем Екипа-шампион”, което ще се проведе на 27.04.2012 год. /петък/ от 10,00 в Читалнята на РБ „Никола Фурнаджиев”. Читалищни секретари от областта „ще търсят четирилистни детелини в пролетно благодатната полянка на късмета и успеха в работата”, обещават тренерите от фирма „Епсилон ЧК” – ООД.
Обучението е по идея на РЕКИЦ „Читалища” - Пазарджик, организатор на събитието. Резултат е, благодарение на установеното тристранно партньорство между  регионалната читалищна структура, КРИБ – гр. Пазарджик и фирма „Епсилон ЧК” – ООД. Цели надграждане на уменията за работа в екип, на база постигнати успехи след първия модул на обучението. Акцент ще бъдат ефективните комуникации в екипа и финансово-ориентираното мислене на всеки отделен екипен член – условия тъй важни за дейността на читалищата във времето на непрекъснато нарастващи общностни очаквания към читалищните организации, функциониращи в режим на  финансов недоимък, инерция от миналото, но и развиваща се съвременна креативност.
 
Първият модул на обучението „Как да подобрим екипността или как да станем Екипа-шампион” се проведе в два тура: на 9.12. 2011 г. – първи тур и на 10.02. 2012 г. – втори тур, за общо 30 читалищни секретари. Втората група беше сформирана, поради големият интерес и явните ползи за подобряване ефективността и качеството на работата. Предвид заявките на участниците и анализът и оценката на проведените обучения, направени на база обратна връзка от обучените, се предвиди и втори модул за сборна група, който предстои да се случи на 27 април.
 
 
Информира: Радка Енчева-Кочева, експерт РЕКИЦ „Читалища” – Пазарджик
                     034/ 44 25 67; 0899 96 22 99


Тази страница е видяна: 1122

 Публикувано от: pamedia на вторник 24 април 2012 - 18:35:04

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Продължава обучението на читалищните секретари
Второ обучение на читалищни секретари по въпросите с пререгистрацията на читалищата
Инспектори от РЗИ Пазарджик бяха обучители в семинар за читалищни секретари по темата за COVID-19
Експертно - консултантски и информационен център„Читалища” област Пазарджик за обучение на читалищни секретари
Обучителният модул за членовете на МИРГ Пазарджик приключи с дискусия за ефективно управление на европейските средства
Предстои обучение по екипност на читалищните секретари
Здравно-образователният цикъл с експерти от РЗИ-Пазарджик в третия модул от „Детско полицейско управление“ приключи във Велинград
В ПГИМ – Пазарджик международен екип ще разработва образователен модул за изучаване на точни науки чрез виртуална реалност
В 10.30 ч. е началото на заключителния семинар за читалищните секретари от Област Пазарджик
Грузински експерти оцениха високо обучението на граничари в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5575 сек., 0.4759 от тях за заявки.