RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Съветът за младежка политика дари стерилизатор на Неонатологичното отделение в МБАЛ - Пазарджик от кампанията за рециклиране “Пазарджик обича”
Пазарджик
Младежите от Съвета за младежка политика и фирма “РеПак” направиха второто дарение от благотворителната кампания за рециклиране “Пазарджик обича”, а именно стерилизатор за Неонатологичното отделение в МБАЛ - Пазарджик

Съветът за младежка политика и местната фирма “РеПак” дариха стерилизатор на Неонатологичното отделение в МБАЛ - Пазарджик, като това бе второто дарение от събраните средства на благотворителната кампания за рециклиране “Пазарджик обича”. Поради противоепидемичните мерки в борбата с COVID-19, младежите не успяха да предадат дарението лично, но все пак се събраха за символична снимка преди то да отпътува към болницата.

За година и половина местната младежка организация успя да ангажира своите съграждани да събират и рециклират пластмасови капачки и шишета, алуминиеви кенчета и хартиени отпдъци, като със съдействието на Община Пазарджик младежите поставиха метален пункт под формата на “Сърце” за капачки и на същото място организират ежемесечни пунктове за рециклиране, а събраните средства към момента са на стойност 3500 лв.

“Искрено благодарим на всички хора, които се включват в нашата кампания, посещават пунктовете ни и рециклират активно. С помощта на тях, на младежите от Съвета за младежка политика и на фирма “РеПак” успяваме да осъществим вече второ дарение, като нека не забравяме, че кампанията има и добавена стойност - рециклираме и допринасяме за опазването на околната среда! Радваме се, че можем да бъдем полезни и този стерилизатор ще послужи за стерилизирането на всички медицински уреди и бебешки посуди, включително и кислородните палатки, които дарихме през януари.” сподели Председателят на Съвета за младежка политика Александър Иванов.
 
 
 


Тази страница е видяна: 919

 Публикувано от: pamedia на сряда 23 септември 2020 - 13:27:13

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Благотворителна изложба-базар на учителите от детските градини в Пазарджик за Неонатологичното отделение на МБАЛ-Пазарджик
Александър Иванов, Съветът за младежка политика и Община Пазарджик са финалисти в международната награда “Иновации в политиката”
Пет кислородни палатки за „МБАЛ Пазарджик“ от кампанията „Пазарджик обича“
Съветът за младежка политика търси нови попълнения за екипа си
Съветът за младежка политика – с втора награда от „Иновации в политиката“
Съветът за младежка политика организира поредното си кафе на английски език
Съветът за младежка политика стартира кампания за набиране на нови членове
Във Виена Съветът за младежка политика бе удостоен с престижна награда на „Иновации в политиката”
Съветът за младежка политика организира публична дискусия с графичния дизайнер Пацо Димитров
Съветът за младежка политика ще развива личностните и лидерски умения на младите хора и в ПещераТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4906 сек., 0.4370 от тях за заявки.