pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Т. Попов:С тези два обекта приключваме цялостно дейностите по Острова /видео/
pamedia , понеделник 16 юли 2012 - 16:00:57 // коментари: 2


Балони, фойерверки, мажоретки и деца от детските градини, за които чичо Наско направи извънредно две кръгчета с влакчето в острова, бяха част от програмата за откриването на новата чешма в парка и обновената спортна площадка с фитнес уреди на открито.
Тържествената част започна с танц на мажоретките на Радост Ангелова от Обединен детски комплекс. След това директорът на Художествената галерия Леон Бабачев обяви, че новата чешма в острова, която е един от поводите за тържеството, е дело на доц. Николай Нинов. 
"Тя е достойно продължение на традицията със скулптурните симпозиуми, която Пазарджик има и в случая доц. Нинов направи скулптура с функцията "чешма". Няма нищо по-близко до хората от водата и той съчета изкуството и водата, за което искам да го поздравя. Поздравления и за кмета на Пазарджик - за смелата идея и възложената задача към доц. Нинов", заяви Леон Бабачев.
Пазарджик , Острова - фитнес на открито Кметът Тодор Попов подчерта, че е държал много да бъде направена такава тържествена церемония, за да бъде отдадено необходимото внимание към хората, съпричастни с изграждането на чешмата, към спортистите, които ще изпратим на олимпиадата в Лондон и които прославят не само града, но и страната си със завоювани златни отличия.
Празничната програма завърши с участието на Гергана Александрова от клуб "Младежки дом - естрада" с ръководител Сийка Вълчева, която изпълни песента "Вода" на Стунджи и Елица – изцяло в унисон с откриването на чешмата. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1970Време за изпълнение: 0.3878 сек., 0.3119 от тях за заявки.