pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Вече и турнир по плажен волейбол за купа Пазарджик
pamedia , понеделник 03 октомври 2011 - 10:13:13 // коментари: 0


plazenvol.jpgВ спортния календар на Пазарджик вече е записан и първият турнир по плажен волейбол за купа Пазарджик. Първите победители в турнирна са Иван Велков и Иван Иванов от отбор „Хебър“. Освен купата те получиха и парична награда от 60 лева. 
На второ място са Антонио Христов и Борислав Шарков от „Отбор 7“ . Те бяха наградени с грамоти и премия от 40 лева. Трети в класирането се наредиха Александър Кукушев и Стефан Георгиев от отбор „Сашо и Теко“. Те получиха грамоти и премия от 30 лева.
Общо осем отбора се включиха в турнира ,организиран от волейболен клуб "Лидер-ВК",Община Пазарджик и със съдействието на Българската федерация по волейбол. Състезанието се проведе на специализираните игрища в колодрума в Пазарджик и продължи повече от осем часа. Наградите връчи председателят на волейболен клуб "Лидер-ВК"  Владимир Кукушев. Организаторите и спонсорите на събитието си пожелаха турнирът да се превърне в традиционен като целта е да се популяризира плажният волейбол сред младите хора на Пазарджик.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1785Време за изпълнение: 0.4098 сек., 0.3360 от тях за заявки.