pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
ИАНМСП и ДЗЗД "БенчМарк – БИФ" организират безплатен еднодневен семинар на тема
pamedia , петък 11 януари 2013 - 13:18:44 // коментари: 5

"Как малките и средни предприятия от сектор "Производство на дървен материал и изделия от него, без мебели"да намерят външен пазар за своите продукти?",   22 януари 2013 г., гр. Пазарджик  хотел "Хебър", конферентна зала "Хебър"
Семинарът е насочен към
собственици, мениджъри, финансови и търговски директори, продуктови мениджъри, търговски специалисти, бизнес консултанти и други, които познават продуктите на фирмата.
Участниците в семинара ще се запознаят с нормативната уредба при осъществяване на износ, също така  ще придобият необходимите знания за водене на търговски преговори и умения, свързани с успешния индустриален маркетинг, посредством участия в международни панаири.
Предоставяме ви възможността да получите синтезирана информация от нашия лектор – доц. Николай Щерев, който има дългогодишен опит в областта на външнотърговските икономически отношения, както и да се срещнете с други фирми, имащи подобен на вашия предмет на дейност.
Поканени са гост-лектори от съответните браншови организации, с които ще можете да дискутирате въпросите, които ви интересуват.

 

Семинарът е еднодневен с начало 10.00 ч. и край 17.00 ч., като ще има обедна почивка и две кафе паузи, на които ще бъде осигурен кетъринг.

На всички присъстващи ще бъдат раздадени комплект материали, свързани с обсъжданите теми, както и поименни сертификати.

ВАЖНО: Поради ограничения брой места и липсата на такса за участие, е необходима предварителна заявка за участие.


За контакт: 
тел.: 02 962 54 05
моб.: 0885 17 70 25Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 792Време за изпълнение: 0.5780 сек., 0.5279 от тях за заявки.