pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Крадци на оградна тел и на велосипеди са разкрити
pamedia , неделя 13 януари 2013 - 14:50:59 // коментари: 0


Четирима извършители на кражби са заловени през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. В съботния ден, в следобедните часове, в местност край Велинград служители на Държавно ловно стопанство „Чепино” засекли двама мъже, които извършили кражба на телена мрежа с дължина над 4 метра, ограждаща територията на ловното стопанство. Крадците - Ф.Т.-на 34г. и А.К.-на 32г, и двамата от Велинград, са задържани.


Няколко час по-късно други двама крадци разбили врата на гараж, собственост на пазарджиклията Л.Н.- на 62г. От там била извършена кражба на два велосипеда, радиокасетофон и няколко електродвигателя. В резултат на проведеното разследване крадциге били установени и задържани извършителите. Това са пазарджиклиите Г.М.-21г. и К.А.-32г. У тях на намерени и откраднатите вещи, които са върнати обратно на собственика им. 
И четиримата крадци са задържани в арестите на полицейските управления във Велинград и Пазарджик. Спрямо тях са образувани бързи производства.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 879Време за изпълнение: 0.5421 сек., 0.4659 от тях за заявки.