pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Областният информационен център започва поредица информационни срещи
pamedia , сряда 27 февруари 2013 - 15:21:47 // коментари: 0


На 1 март 2013 г. Областен информационен център (ОИЦ) – Пазарджик започва нов цикъл от информационни срещи в общините на Пазарджишка област, съобщи кметът Тодор Попов. Предвиждат се общо 44 информационни срещи в единайсетте общини в областта.

Първите единайсет срещи за тази година ще бъдат на тема „Разработване на проектни предложения“, като с това стартира серия от семинари, в които екипът на ОИЦ – Пазарджик ще прави презентации на всички етапи от управлението на един проект или фазите от т.нар. проектен цикъл. В предстоящите информационни срещи ще участват представители на общинските администрации, на териториалните звена на Централната администрация, НПО-сектора, на образователни институции, читалища и бизнеса.

През изминалата 2012 г. ОИЦ – Пазарджик проведе 33 информационни  срещи в общините от областта, по време на които представи функциите  и дейността си, добри практики на бенефициенти, успешно изпълнили проекти с европейско финансиране, често допускани грешки при изготвянето на проектни предложения, както и новите приоритети за развитие на страната ни през следващия програмен период, в който България ще получава безвъзмездна финансова помощ от фондовете на Европейския съюз и новите оперативни програми.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 835Време за изпълнение: 0.4820 сек., 0.4075 от тях за заявки.