pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В два поредни дни – изложби за нея, жената
pamedia , вторник 05 март 2013 - 12:11:40 // коментари: 0


Изложба ЗА НЕЯВ два поредни дни в Пазарджик се отриват изложби, вдъхновени от образа на жената. Първата изложба е на две млади и талантливи фотографки – Даниела Емануилова и Теодора Лилян. Изложбата им под наслов "За нея" е дипломният им проект като студенти в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". "За проекта „За нея“ потърсихме 40 жени, на които поставихме по-специфична задача, а именно, освен нас да вдъхновят и самите себе си. Всяка от тях разкри
пред нас най-личните си чувства , а именно как тя самата се вижда в света, в какво се крие нейната индивидуалност. Проектът е своеобразна антропология за женската душа, за нейното многообразие.", споделят авторките. Изложбата им ще бъде открита утре, сряда, 6 март, от 18 часа в художествена галерия "Станислав Доспевски".
izl_tq2013.jpgДен по-късно, на 7 март, Дружеството на пазарджишките художници и галерия "Г. Машев" откриват традиционната си годишна изложба по повод Международния ден на жената. Изложбата "Тя" ще бъде официално открита от 18 часа в големия салон на галерията. В изложбата ще вземат участие както членове на дружеството на художниците, така и гости.

 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 885Време за изпълнение: 0.3443 сек., 0.2948 от тях за заявки.