pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Илияна Йотова връща жеста на Цветан Цветанов - подарява му стерео слушалки
pamedia , сряда 17 април 2013 - 17:35:26 // коментари: 0


Илияна ЙотоваС водосвет и с пожелание за успех беше открит новият предизборен щаб на листата на Коалиция за България в Пазарджик. Водачът на листата Илияна Йотова изрази надежда това да е мястото, където целият екип да се поздрави с победа на 12 май. Пред медиите тя обяви, че ще гласува в Пазарджик.
Илияна Йотова използва повода да съобщи на журналистите, че ще изпрати на опонента си от ГЕРБ Дончо Баксанов стерео слушалки, за да ги предаде на Цветан Цветанов. Най-малко искам да съм длъжна на г-н Цветанов, правя му качествен подарък в отговор на картата на област Пазарджик, която той ми прати, коментира Йотова и допълни, че 
се надява той да използва подаръка за слушане на музика, а не за подслушване на половината български народ – граждани, политици, бизнесмени, журналисти.
В днешния ден водачът на листата на Коалиция за България също се срещна с дървопреработватели от Баташка община. Пред нея те поставиха проблемите си във връзка с провеждането на търгове за добив на дървесина, които не дават възможност на малките фирми да участват в тях. Те споделиха и че нямат възможност за износ на дървесина и са принудени да съкращават работни места, притиснати от различни лицензионни режими.
Илияна Йотова посочи, че за да се подобри ситуацията в дървопреработвателния сектор, трябва да се промени сериозно Законът за горите, дори да се разработи изцяло нов закон, защото сегашният обслужва определени интереси. Няма държава в Европа, в която има толкова лицензионни изисквания. В ЕС законите се правят в услуга на хората. Непознаването им ражда оправданието от страна на управляващите, че Европа е причина за всички проблеми”, коментира Йотова.
Водачът на листата на Коалиция за България в 13 МИР - Пaзарджик пое ангажимент да съдейства на дървопреработвателите за решаването на техните проблеми и да бъдат инициирани конкретни промени в нормативната уредба, които да помогнат В Батак Илияна Йотова се срещна и с кмета на общината Петър Паунов. Пред него тя пое ангажимент да съдейства за среща с финансовия министър от служебния кабинет във връзка с ремонта на водопровод, който се извършва в града. За довършването му са нужни още 700-800 хил. лв. и единствената възможност е да бъдат отпуснати допълнителни капиталови средства на община Батак, каза кметът. Това е нашата мисия, ние сме хора действащи политици и трябва да решаваме проблемите на общините, които след управлението на ГЕРБ са в окаяно състояние, посочи Илияна Йотова и допълни, че след 12 май новото правителство спешно трябва да се ангажира с тях.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 938Време за изпълнение: 0.3481 сек., 0.2962 от тях за заявки.