RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Обществено обсъждане на новата годишна програма за управление и разпореждане с общинските имоти в Пазарджик

На 17 юни 2013 г ще се състои обществено обсъждане на актуализацията на Годишната програма за управление и разпореждане общинските имоти в Пазарджик. Обсъждането е от 11 часа в Пленарна зала.
Новите имоти в програмата са имотите на мястото на бившата казарма. Те са общо 13 на брой. Автогарата, която ще се изгради на част от казармата е в имот от 6340 кв.м., който е отреден за автогара и услуги. Предвиден е и имот от 1552 кв.м. за паркинг. Останалите имоти на ул. "Царица Йоанна" и "Христо Касапвелев" са за търговия и услуги и за пазар. Част от тях още нямат издаден акт за общинска собственост.
Сред новите имоти са и три имота на ул. "Болнична" от по 80-120 кв.м. за търговия и услуги и за пазар, както и терена от около 1 дка за нова сграда на Административния съд на ул. "Хан Крум" – до Съдебната палата. 


Тази страница е видяна: 902

 Публикувано от: pamedia на понеделник 10 юни 2013 - 14:11:11

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
От 14,00 часа днес е публичното обсъждане на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите, общинска собственост
Обществено обсъждане и в Пазарджик на концепцията на новия Закон за социалните услуги
Покана за обществено обсъждане на проекта на бюджет на Община Пазарджик за 2018 г.
Визията си за развитие на Пазарджик до 2020г. ще постави на обществено обсъждане Обединението, разработващо Интегрирания план
В Ракитово обмислят обществено обсъждане за сливането на две училища
Обществено обсъждане във връзка с реализацията на Общински план за развитие по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик“
В Панагюрище ще се проведе обществено обсъждане за нов модерен медицински комплекс
Кметът прави обществено обсъждане за нов кредит от 7 милиона лева
Обществено обсъждане по проект "Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик"
Областният управител върна за ново обсъждане решения на общинските съвети в Пазарджик и РакитовоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.6171 сек., 0.5445 от тях за заявки.