pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Новият областен с първа приемна за граждани
pamedia , вторник 02 юли 2013 - 17:06:00 // коментари: 0


Иван Йорданов Първия си приемен ден след встъпването в длъжност проведе областният управител Иван Йорданов, съобщиха от неговата администрация.
Инициативни комитети и граждани от различни населени места на областта поставиха въпроси от частен и обществен характер и потърсиха съдействието на областния управител за разрешаването им.
Инициативен комитет от гр. Велинград запозна областния управител с протеста на гражданите на общината против Решение на общинския съвет за събарянето на недостроената сграда на Културния дом в центъра на града, чието строителство е започнато през 1986г. Велинградчани настояват общината да си върне имота, който в момента се владее от частни фирми.
По сигнал на жители на с. Хаджиево ще бъде извършена проверка на извършващата се в момента корекция на коритото на р. Марица в близост до селото.
По време на приемната постъпиха и сигнали на граждани срещу действия на кметовете на общини Велинград и Ракитово, които ще бъдат проверени по надлежния ред.
Приемният ден на областния управител за граждани ще продължи да се провежда всеки първи вторник на месеца от 10.00ч. Записването става на място в областна администрация Пазарджик или на тел. 034 40 00 01.

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 930Време за изпълнение: 0.3897 сек., 0.3155 от тях за заявки.