pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
И в Панагюрище ще правят бирфест, на пазара
pamedia , сряда 17 юли 2013 - 15:02:59 // коментари: 0


Едва ли има община в България, в чиято лятна културна програма да не присъства толкова "нашенската" проява бирфест.

И макар и позакъсняла, в общонародния почин ще се включи и община Панагюрище. Утвърденият и вече традиционен  рок концерт в края на лятото, тази година ще бъде преименуван и ще порасне, и  прерасне в бирфест.

Решението е на общинското ръководство, а за място на събитието е избран общинския пазар. От администрацията на кмета Белишки поясняват, че на съществуващата площадка в края на пазара ще бъде изградена сцена. На нея от 20:00 часа на 23 август 2013 година ще се качат легендарната група „Сигнал“, група „Кофеин“ от Пловдив и HED SHOTот столицата. В последната вокално се изявява и панагюрецът Радиан Василев. Водещ на проявата  ще бъде Сани Алекса – финалистка от първия "Х Фактор" в България през 2011 година. Тя също ще се включи в музикалната програма със свои изпълнения.

Със задачата да определи най-подходящите места за търговците на бира и скара е натоварен управителят на Общинския Пазар. Така ценителите на истинската рок музика, гарнирана с добра бира, ще могат да изживеят една незабравима августовска вечер, уверяват от  Община Панагюрище.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1007Време за изпълнение: 0.5272 сек., 0.4527 от тях за заявки.