RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
За четвърти път в рамките на Есенния панаир „Интермин експо”

В рамките на 69-то издание на Международния технически панаир в Пловдив, на 30 септември бе открито четвъртото издание на изложението „Интермин експо”. Посетителите могат да научат всичко за добивната индустрия в Палата №14 на панаирното градче, както и в откритите площи в „Зона 12” пред палатата, като експозицията ще бъде отворена всеки ден до 15 октомври от 9 до 18 часа. 
„Интермин експо`2013“ се организира от Българска минно-геоложка камара и Международния технически панаир, като заявените намерения са то да се превърне в основното годишно събитие за бранша. Акцентите в изложението през тази година са върху иновативните технологии, посоките за развитие на отрасъла, отношението на минната индустрия към околната среда и партньорството с общините.
Основното послание на минерално-суровинната индустрия бе обобщено и от председателя на Българска минно-геоложка камара д-р инж. Лъчезар Цоцорков, който подчерта след откриването на изложението: "Устойчивото развитие на минно-добивната индустрия като основополагащ отрасъл на икономиката е немислимо без прилагането на зелените стандарти. На нас тежи отговорността пред бъдните поколения да осигурим достатъчно ресурси днес, без това да вреди на природата и качеството на живот утре. Тази изложба ще покаже, че ние сме осъзнали това и работим усилено в тази посока."
Със свои специализирани щандове на това изложение участват водещи компании като „Асарел Ремонт” ООД, „Геотрейдинг” ООД, „Ел Стомана” ООД, „IFE Aufbereitungstechnik GmbH”, „Колев и Ко” ООД, „Neron Pumps Srl”, „Скай Монт ЕООД”, „Somex”, „Фарер”, „Флуидекс” АД, „Елтрак” и др. Изложението представя пред посетителите оборудване, резервни части и сервиз за добивната индустрия, новости в търговията, минния инженеринг и минното строителство, проучването и добива на подземни богатства, материали, химикали, предпазни средства, специализиран софтуер, системи за управление и комуникации.
По време на „Интермин експо” мениджъри и експерти ще могат да обменят информация, да споделят опит и да завържат нови професионални контакти. Покани за посещение на изложението са разпратени от организатори не само до български компании, но и до фирми от държави, в които минерално-суровинната индустрия е структуроопределящ отрасъл. В изложението участва и БМГК, чийто щанд е № 14R1 в палата №14. Там е съсредоточено представянето на нейните членове, историята и традициите в развитието на бранша, като и тази година вниманието е фокусирано върху опазването на околната среда.


Тази страница е видяна: 941

 Публикувано от: pamedia на вторник 01 октомври 2013 - 14:29:30

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бойлери за парно показват на Есенния панаир в Пловдив
Инструменти за финансиране представят на Есенния панаир в Пловдив
Коли от 6 марки в томболата за посетители на Есенния панаир в Пловдив
Машини с много екстри показват на Есенния панаир в Пловдив
Национална кампания за бизнеса стартира от Есенния панаир в Пловдив
Посетителите на Есенния панаир ще избират награда между 5 модела автомобили
Светещи бои се очаква да бъдат хитовите експонати на Есенния панаир в Пловдив
Стрелча показа туристически забележителности на „Ваканция и Спа Експо”
Стрелча се рекламира на изложението „Ваканция и Спа Експо 2014”
Велинград със собствен щанд на Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ-СПА ЕКСПОТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5775 сек., 0.4885 от тях за заявки.