pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Граждани сигнализират общинските съветници: Разписанията на автобусите не се спазват
pamedia , четвъртък 31 октомври 2013 - 16:33:03 // коментари: 0


Автобусите масово не спазват разписанията си, почти по всички линии има неизпълнявани курсове. Граждани са сигнализирали за това общинските съветници от ГЕРБ. Председателят на групата съветници от ГЕРБ Тодор Георгиев зададе въпрос към заместник-кмета Петър Петров в рамките на питанията, с които завършва всяко заседание на Общинския съвет.
Тодор Георгиев поиска общината да разясни защо се допускат такива промени, при положение че всяка промяна в разписанието трябва да бъде подложена на гласуване от съветниците. Граждани са се оплакали в офиса на ГЕРБ, че са отпаднали много курсове по линиите на автобусите №2, 6, 7, 10, 12 и 13.
По линията на автобус №10 неудачно са отпаднали сутрешни курсове – между 7:10 и 8:10 часа няма друг автобус, а това е най-интензивното за движение време, посочиха читатели на ПАмедия.
Общинският съветник Таня Благова сигнализира заместник-кмета Петър Петров за увеличилия се брой бездомни кучета в Пазарджик, а Маргарита Иванова поиска администрацията да отговори кой е разрешил поставянето на павилион за цигари на 300 метра от входа на I-во ОУ „Св. Климент Охридски“. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 731Време за изпълнение: 0.4308 сек., 0.3560 от тях за заявки.