pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Деца от 5 детски градини участваха във викторина за безопасното движение по пътищата
pamedia , вторник 12 ноември 2013 - 15:26:34 // коментари: 0


ЦДГ ЗОРНИЦА ПАЗАРДЖИК По повод наближаващия световен ден в памет на жертвите на пътя деца от 5 детски градини в Пазарджик взеха участие в обща викторина, домакин на която беше ЦДГ „Зорница“. Без да има състезателен характер викторината имаше за цел да представи знанията на децата в Пазарджик за правилата за безопасно движение по пътищата. Най-малките пешеходци показаха, че знаят как да се държат на пътя, кога да пресичат, кога да изчакат, как и къде е правилно да се пресича пътното платно.

Инициативата за викторината е на Община Пазарджик, а в нея се включиха възпитаници на ЦДГ „Зорница“, както и детските градини „Дъга“, „Пролет“, „Радост“ и „Върица“.
tsdg_zornitsa121113a.jpgТехните знания бяха оценени лично от шефа на КАТ – Пазарджик, гл. комисар Тодор Тодоров, експерти от Инспектората по образование, както и учители от детските градини. Децата заслужено получиха приготвените за тях подаръци.
След викторината всички участници пуснаха в двора на детското заведение балони с хелий в памет на децата жертви на пътя.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1605Време за изпълнение: 0.5350 сек., 0.4571 от тях за заявки.