pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Рафи, Криско, Играта, Наско, Дядо Коледа и ангелски танцьори идват тази вечер
pamedia , понеделник 09 декември 2013 - 09:54:20 // коментари: 0


ПлакатГолям концерт под наслов „Светлините на града“ е подготвила Община Пазарджик за запалването на светлините на елхата. Трима звездни изпълнители ще зарадват младежите. Сред тях е първият победител от „Екс Фактор“ Рафи Богосян, хитовият R&B и хип-хоп изпълнител Криско (Кристиан Талев) и Ивайло Иванов, известен повече като Играта. Водещ на програмата е Наско от БГ радио. Тримата любимци на публиката ще са, както се казва, черешката на тортата в концерта „Светлините на града“.

Шоуто, разбира се, няма как да стане без Дядо Коледа, без децата от пазарджишките състави, които всяка година на този концерт се раздават в истинския смисъл на думата. В програмата ще участват „Ансамбъл Пазарджик“, както и детските състави „Албена“, „Чудесия“, „Елица“, „Детство“, а Драматично-куклен театър „Константин Величков“ отново е поел ангажимент сцената на стълбите да е приказна.

Коледната елха вече е пред театъра и очаква светлините и звездите си. Запалването на светлините е на 9 декември от 18 часа.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2711Време за изпълнение: 0.4158 сек., 0.3390 от тях за заявки.