pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ден на отворените врати в „Асарел-Медет“
pamedia , сряда 30 април 2014 - 15:55:52 // коментари: 0


Отворени врати в АСАРЕЛ-МЕДЕТДенят на отворените врати в "Асарел-Медет" АД се проведе на 29 април, а в обиколката на различни производствени обекти се включиха две групи от по 50 души. По „пътя на медта” поеха ученици, младежи и хора на средна възраст, както и пенсионери, сред които имаше и ветерани от компанията. Гостите на компанията бяха от Панагюрище и от селищата на общината, както и от село Антон.
Освен откритата музейна експозиция с минно и флотационно оборудване, диспечерския пулт на рудник "Асарел",  Инсталацията за екстракция и електролиза, участниците в двете групи видяха на място рекултивираните терени на Източно насипище и извършващата се поетапна рекултивация на Окисно насипище. Те се запознаха и с работата на две от общо трите пречиствателни станции на дружеството, чрез които се осигурява спазване на екологичните изисквания. 
Директор "Производствено-технически дейности" инж. Иван Чолаков и директор "Човешки ресурси" Александър Чобанов презентираха икономическата, екологична и социална политика на компанията и лично придружаваха гостите, посетили компанията в Деня на отворени врати.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1194Време за изпълнение: 0.7563 сек., 0.6859 от тях за заявки.