pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Полицаи на изходните артерии на Пазарджик ще пазят пияни абитуриенти да не пътуват посреднощ
pamedia , вторник 20 май 2014 - 13:47:11 // коментари: 0


АбитуриентиПолицейски екипи ще дежурят по време на абитуриентските балове. За да не бъдат допуснати пътно-транспортни произшествия, от „Пътна полиция-Пазарджик“ апелират към родителите и близките на абитуриентите да не допускат шофиране след употреба на алкохол.
Полицаите ще дебнат за провесване през стъклото на автомобилите и ще санкционират всяка проява, която застрашава живота на децата. Както е известно, пазарджишките абитуриенти обичат да завършват празника си на дискотека в Пловдив, затова автопатрули на Мирянско шосе и на автомагистрала „Тракия“ ще пазят да не пътуват пияни водачи.
В изборния ден – на 25 май, ще празнуват 4 учебни заведения. Абитуриентите трябва да имат предвид, че бул. „България“ ще бъде затворен в участъка пред сградата на общината – от ул.„Цар Шишман“ до „Екзарх Йосиф“, съобщи гл.инсп. Тодор Тодоров, началник на сектор „Пътна полиция“. Водачите на автомобили с абитуриенти могат да използват улиците „Патриарх Евтимий“, „Цар Шишман“ и „Гурко“, за да доведат абитуриентите до ресторантите в центъра на града. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1506Време за изпълнение: 0.5178 сек., 0.4431 от тях за заявки.