RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Летни лечебни пакети на «Елсем» в Стрелча
Специални летни пакети за лечение, профилактика и отдих подготви Медицински център «Елсем» в Стрелча. Екипът на доц. Евгени Аструков, дмн, осигурява възможности за лечение и профилактика, които съчетават в едно водолечението, физиотерапията и лечебния масаж.

Медицинският център се намира в сградата на минералната баня в Стрелча, а специализираните услуги могат да се ползват с минимални средства и усилия. До Стрелча е организиран специален транспорт, а на място пациентите най-напред се преглеждат от лекар физиотерапевт, който прави лечебните назначения. Всеки понеделник и четвъртък на разположение в центъра е д-р Джурджев, от МБАЛ «Св. Георги» в Пловдив, преподавател в Медицинска академия.
За седем дни в «Елсем», Стрелча, за всеки пациент получава общо 20 процедури. 
За летните лечебни и профилактични екстри на «Елсем» в Стрелча, съчетани с малко релакс, защо не, е достатъчно да се представи талон № 3 (за физиотерапия) от личния лекар. С наличието на това направление седемдневното лечение е на цена 35 лева заедно с пътуването от Панагюрище до Стрелча и обратно.
Медицински център «Елсем» разполага и с възможности за настаняване в почивни бази в Стрелча за тези, които искат да си направят и профилактика, и малка ваканция. За ползващите услугите на Медицински център «Елсем» са предвидени ценови бонуси при настаняване и храна за дните на престой, чийто брой зависи само от личното желание.
Медицинските специалисти в Център «Елсем» разполагат с необходимата апаратура за редица физиотерапевтични процедури, които се прилагат при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите, мускулите, за преодоляване на болката, за възстановяване на подвижността и тонуса. На помощ идват и лечебният масаж и водолечението. 
Минералната вода в Стрелча има отлични лечебни свойства, които си заслужава да бъдат използвани. По състав тя е слабо минерализирана, хипертермална, сулфатна-хидрокарбонатна-натриева, флуорна,. Излиза от недрата с 56 градуса и съдържа особено ценния радиоактивен газ Радон. Този благороден газ подобрява кръвоснабдяването и трофиката на тъканите, регулира обмяната на веществета, деленето на клетките, ускорява коагулацията на остаряващите протеини, стимулира жлезите, понижава мастните фракции и пр.
За въпроси по ползването на услугите на Медицински център «Елсем» в Стрелча, позвънете на 0887 296 539.Тази страница е видяна: 1024

 Публикувано от: pamedia на понеделник 09 юни 2014 - 12:02:35

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Летни игри и турнири за децата в Стрелча
Забранява се събирането на 24 вида лечебни растения от естествените им находища
Нено Димов забрани събирането на 24 вида лечебни растения от естествените им находища
Летни забивки
Летни, злобни, провинциални
Не тръгвайте с летни гуми към планинските проходи, предупреждават от АПИ
С летни пожари и последствия от бури се бориха пожарникарите
Инспекцията по труда настойчиво призовава работодателите да се съобразят с високите летни температури
Обявени са 1092 свободни стажантски позиции по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация 2013 г.
И на 9-ти и 10 май ще се раздават хранителни пакети от БЧКТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.3690 сек., 0.3136 от тях за заявки.