RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Летни лечебни пакети на «Елсем» в Стрелча
Специални летни пакети за лечение, профилактика и отдих подготви Медицински център «Елсем» в Стрелча. Екипът на доц. Евгени Аструков, дмн, осигурява възможности за лечение и профилактика, които съчетават в едно водолечението, физиотерапията и лечебния масаж.

Медицинският център се намира в сградата на минералната баня в Стрелча, а специализираните услуги могат да се ползват с минимални средства и усилия. До Стрелча е организиран специален транспорт, а на място пациентите най-напред се преглеждат от лекар физиотерапевт, който прави лечебните назначения. Всеки понеделник и четвъртък на разположение в центъра е д-р Джурджев, от МБАЛ «Св. Георги» в Пловдив, преподавател в Медицинска академия.
За седем дни в «Елсем», Стрелча, за всеки пациент получава общо 20 процедури. 
За летните лечебни и профилактични екстри на «Елсем» в Стрелча, съчетани с малко релакс, защо не, е достатъчно да се представи талон № 3 (за физиотерапия) от личния лекар. С наличието на това направление седемдневното лечение е на цена 35 лева заедно с пътуването от Панагюрище до Стрелча и обратно.
Медицински център «Елсем» разполага и с възможности за настаняване в почивни бази в Стрелча за тези, които искат да си направят и профилактика, и малка ваканция. За ползващите услугите на Медицински център «Елсем» са предвидени ценови бонуси при настаняване и храна за дните на престой, чийто брой зависи само от личното желание.
Медицинските специалисти в Център «Елсем» разполагат с необходимата апаратура за редица физиотерапевтични процедури, които се прилагат при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите, мускулите, за преодоляване на болката, за възстановяване на подвижността и тонуса. На помощ идват и лечебният масаж и водолечението. 
Минералната вода в Стрелча има отлични лечебни свойства, които си заслужава да бъдат използвани. По състав тя е слабо минерализирана, хипертермална, сулфатна-хидрокарбонатна-натриева, флуорна,. Излиза от недрата с 56 градуса и съдържа особено ценния радиоактивен газ Радон. Този благороден газ подобрява кръвоснабдяването и трофиката на тъканите, регулира обмяната на веществета, деленето на клетките, ускорява коагулацията на остаряващите протеини, стимулира жлезите, понижава мастните фракции и пр.
За въпроси по ползването на услугите на Медицински център «Елсем» в Стрелча, позвънете на 0887 296 539.Тази страница е видяна: 1100

 Публикувано от: pamedia на понеделник 09 юни 2014 - 12:02:35

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Летни игри и турнири за децата в Стрелча
Забранява се събирането на 24 вида лечебни растения от естествените им находища
Лични предпазни средства и дезинфектанти за лечебни заведения в област Пазарджик
Нено Димов забрани събирането на 24 вида лечебни растения от естествените им находища
Летни забивки
Летни, злобни, провинциални
Не тръгвайте с летни гуми към планинските проходи, предупреждават от АПИ
С летни пожари и последствия от бури се бориха пожарникарите
Инспекцията по труда настойчиво призовава работодателите да се съобразят с високите летни температури
Обявени са 1092 свободни стажантски позиции по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация 2013 г.

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4724 сек., 0.4151 от тях за заявки.