RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Кметът на Ракитово прекрати обществена поръчка за PR по 2 проекта на стойност над 63 000лв.

lubomir_petkov.jpgНовият кмет на община Ракитово Любомир Петков прекрати малка обществена поръчка, обявена месец преди това от предшественичката му Емилия Еленкова.
Поръчката в 2 позици е за обща  прогнозна стойност 63 700 лева и е за разпространение на информация и публичност по 2 проекта:
„Създаване на европейски облик на образователната инфраструктура с високо ниво на енергийна ефективност, допринасящи за устойчиво местно развитие в Община Ракитово” по договор BG161РО001/4.1-03/2010/022 и  „Създаване и популяризиране на културно-исторически продукт в Община Ракитово чрез адаптация „Палеонтологично находище-с. Дорково като туристическа атракция и социализация на културен паметник крепост „Цепина” по договор BG161РО001/3.1-02/2009/012.
За разпространение на информация и публичност по първия проект се предвиждаха следните дейности на обща прогнозна стойност 3 700 лв. без ДДС:
"Провеждане на пресконференция в трите учебни заведения непосредствено преди започване на строително – ремонтните работи в сградите. Пресконференциите ще се проведждат непосредствено преди започвани на СМР в съответните обекти, с което ще се даде широка публичност . На пресконференциите ще участват местни и регионални представители на медиите, местната власт, областна управа, родителските активи, читалището, местното население които ще бъдат информирани за дейностите по проекта, Публикуване на 6 обяви в сайта на Община Ракитово, 6 статии в местния вестник , 6 излъчване на радиопредавания в местния радиовъзел с материали за реализацията на проекта, Визуална идентификация на проекта чрез изработването на 90 спортни комплекти за децата /тениски и къси панталони/, Изготвяне на 6 рекламни табла за визуална идентификация на проекта съдържащи информация за донора финансирал проекта, След реализацията на проекта монтиране на 3 възпоменателни табла над входа на всеки от трите обекта,Изготвяне и разпространение на рекламни материали -600 броя рекламни брошури с цел популяризиране на проекта, Провеждане на концерт за закриване на проекта, съвместно с читалищата в двете населении места."
За прогнозните 60 000 лв. без ДДС по втория проект се предвиждаха:
"Минимум задължителни елементи по дейностите за подобряване маркетинга и рекламата на двете туристически атракции (с приложена кратка обосновка в рамките на изготвеното проектопредложение) следва да бъдат следните: интернет-страница с линк към съседните туристически информационни центрове;рекламни брошури;сувенирни материали;мултимедиен компакт диск с информация за атракциите;регулярни инфо-турове около обектите за журналисти, туристически агенти, туроператори и хотелиери".
Кметът Любомир Петко е прекратил поръчката със своя заповед от 17 ноември, публикувана на 22 ноември - ден след като в общината трябваше да се отворят офертите на участниците.Той се е позовал на Чл. 24, ал. 1, т. 5 от Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки, т. е. възложителят прекратява поръчката, когато отпадне необходимостта  он провеждане на процедурата в резултат на съществена промяна в обстоятелствата, както и при невъзможност да се осигури финансиране за изпълнение на поръчката по прочини, които възложителят не е могъл да предвиди.Тази страница е видяна: 1696

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 24 ноември 2011 - 13:46:45

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Кметът на Ракитово възобнови спряна от него обществена поръчка за PR на стойност 63700 лв. по 2 проекта
257 830 лв. е стойността на обществена поръчка за ремонт на пътя Пазарджик - с. Црънча
Община Стрелча обяви обществена поръчка за ремонт на улици
Обявена е обществена поръчка за зимното поддържане на улиците в Пазарджик
Обявена е обществена поръчка за сметопочистването в 28 села от Община Пазарджик
Стартира обществена поръчка за ремонт на над 32-километров участък от магистралата
За изграждане на читалището в с. Говедаре предстои да бъде открита процедура за обществена поръчка
КЗК отмени обществена поръчка на МБАЛ - Пазарджик в частта за доставка на консуматив за хемодиализа
Община Велинград обяви обществена поръчка за ремонта на болницата за 684 хиляди лева
Община Пазарджик обяви обществена поръчка за техническото обследване на жилищата за саниранеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5718 сек., 0.4845 от тях за заявки.