pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Полицията и ръководството на болницата не са допуснали инциденти пред МБАЛ-Пазарджик
pamedia , четвъртък 31 юли 2014 - 15:30:43 // коментари: 0


polic_kola_plicai.jpgОще от снощи екипи на Районно управление Полиция -Пазарджик и участък "Полиция" в квартал "Изток" са насочени към района на МБАЛ-Пазарджик, заради струпало се множество от няколкостотин души пред болницата, в която са откарани удавилото се момиче и спасените деца от водите на микроязовир близо до Дебращица. Не е допусната ескалация на напрежението, няма нарушения на обществения ред и не се е наложила намесата на органите на реда, съобщиха от Пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Тази сутрин отново група от хора, живеещи в квартал "Изток", се бяха събрали пред областната болница с искане поради религиозни съобръжения да не бъде правена аутопсия на тялото на удавилото се момиче. За исканията на близките е информирана прокуратурата. Разяснено е, че всички действия на разследващите са продиктувани от изискванията на закона.
По информация от Полицията след тези разяснения напрежението е спаднало и присъстващото множество се е разотишло. Към настоящия момент обстановката около областната болница е напълно спокойна. От дирекцията на МВР изразиха благодарност към ръководството на МБАЛ за съдействието.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1705Време за изпълнение: 0.3326 сек., 0.2665 от тях за заявки.