pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Проф. д-р Лъчезар Цоцорков даде старт на Четвъртия международен турнир по тенис на маса „За Купите на „Асарел-Медет”
pamedia , четвъртък 14 август 2014 - 14:23:17 // коментари: 0


АсарелЧетвъртият международен турнир по тенис на маса „За купите на „Асарел-Медет” бе открит тази сутрин в панагюрската зала „Орчо Войвода”. Началото бе поставено от Председателя на надзорния съвет на компанията Проф.д-р Лъчезар Цоцорков, който приветства участниците и организаторите и им пожела успех в състезанието. Той съобщи и голямата новина за бъдещето на турнира. Следващото издание през 2015 година ще е част от календара на европейската федерация по тенис на маса. Турнирът догодина ще се играе при прекрасни условия в почти завършената многофункционална спортна зала, която се изгражда със средства на „Асарел-Медет” АД и акционери в компанията.

Приветствие към присъстващите отправи и кметът на община Панагюрище Никола Белишки, който декларира пълната подкрепа на своя екип за развитието на спорта. Панагюрище вече е утвърден национален център в тениса на маса, а панагюрската школа продължава да изгражда елитни състезатели, подчерта по време на откриването и председателят на организационния комитет Иван Александров.
Веднага след церемонията започнаха срещите при най-малките тенисисти – момичета и момчета до 15 и 18 години. Утре за наградите на „Асарел- Медит” ще играят ветераните, а майсторският турнир при мъжете и жените започва в събота и завършва на следващия ден. В тазгодишното издание на турнира ще вземат участие над 350 състезатели от 8 държави. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 967Време за изпълнение: 0.5331 сек., 0.4554 от тях за заявки.