pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът на Пазарджик: Мария и всички от Центъра дават най-важното нещо, от което имат нужда хората - надеждата и съпричастността
pamedia , сряда 01 октомври 2014 - 17:48:50 // коментари: 0


Пазарджик Тодор ПоповС думи на благодарност искам да се обърна към Мария и всички , които са част от Центъра, за това, че дават най-важното нещо, от което  имат нужда хората - надеждата и съпричастността, каза кметът Тодор Попов на днешния старт на 13-тата  кампания за борба с рака на гърдата в Центъра за социална рехабилитация и интеграция на лицата с онкологични заболявания. 

Никой не е застрахован. Във времето, в което живеем, за съжаление доста динамично, най-неприятното нещо, на което сме подложени ежедневно, е стресът. Няма как да избягаме от него и от тези неприятни неща, които се случват. Сигурен съм, че няма човек от нас, който да няма близък, преминал през тези изпитания. И най-важното в тези случаи е, човек да усеща подкрепата, надеждата и съпричастността на хората около себе си.
Казвал съм го и пак ще го кажа:Дори и на една, на две жени да помогнем с тези профилактични прегледи, с осъзнаването на това, че един преглед, в крайна сметка, отнема десетина минути, но той може да спаси живота. Така че трябва да продължим да подкрепяме такива инициативи и ако на една, две жени помогнем - това е най-важното нещо. Значи сме си свършили работата, каза още Тодор Попов. Той увери, че Общината ще продължи  да помага, както го е правила досега и пожела да бъдем по-позитивни, тъй като, когато човек вярва в себе си и подкрепата на хората, може да постигне много неща - не само в професионален и личен план, но и медицински.

 Председателят на Сдружението и на Центъра за социална рехабилитация и интеграция на лицата с онкологични заболявания Мария Чергарова направи ретроспекция на свършеното през изминалата година. Тя връчи дарителски грамоти на спомоществователите на Сдружението и Центъра.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1444Време за изпълнение: 0.9002 сек., 0.8270 от тях за заявки.