pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В Стрелча грейнаха светлините на празничната елха
pamedia , сряда 10 декември 2014 - 15:43:28 // коментари: 0


СтрелчаКметът на община Стрелча Иван Евстатиев запали светлините на Коледната елха в центъра на града. Естественото дърво се намира до НЧ „Просвещение- 1871” и е високо 24 метра.
Преди това в НЧ „Просвещение- 1871” жителите и гостите на града  видяха коледен концерт с участието на деца от ОДЗ „Д-р Стайко Стайков” и ученици от НУ „Паисий Хилендарски” и СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”. Концертът започна с атрактивното изпълнение   на ученически духов оркестър с ръководител Георги Маринов.

„Коледа е празник на добротата, на мира и радостта, на мечтите и желанията, на надеждата за едно ново, по-добро начало.
Нека да съумеем да запазим магията на Коледа през цялата година, за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. Тези празници пробуждат детското и чистото в нас. Пожелавам на всички здраве, успехи и сбъднати мечти!”, пожела на присъстващите на концерта кметът на община Стрелча Иван Евстатиев.
Ученическият духов оркестър бе възстановен по инициатива на кметаИван Евстатиев. За децата и техните родители участието в оркестъра е напълно безплатно. Идеята на кмета на общината е да се осмисли свободното време на децата. Ученически духов оркестър е имало в Стрелча преди 30 години.

str101214.jpgСтрелча     


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 685Време за изпълнение: 0.4489 сек., 0.3747 от тях за заявки.