pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Десетият благотворителен коледен базар на Движението на българските майки отбеляза голям успех
pamedia , понеделник 22 декември 2014 - 15:14:22 // коментари: 0


Юбилейният, десети, благотворителен базар на Движение на българските майки - звено Пазарджик, е най-успешният досега, съобщиха от движението. Събраната сума от трите дни базар и дарителската кутия от  празничния концерт, реализиран с подкрепата на Младежкия дом, е 4704лв. Голяма част от средствата ще бъдат за подпомагане на приемни деца от Община Пазарджик чрез насочване към клубове по интереси, кръжоци, състави, спортни клубове, образователни курсове. Предстои съвместно с "Екипа по приемна грижа" към Община Пазарджик да се проведе обсъждане и интервюта с приемни деца, за да бъдат насочени към най-подходящата за тях извънучилищна форма.

Традиционно, част от събраните средства ще се използват за успешните проекти на звеното : "СТЪПКА НАПРЕД" - за стипендии за отличен успех или изявен талант, за деца настанени за отглеждане в КСУДС Брацигово и "МАЙСТОРЕТЕ РЪЧИЧКИ" - ежемесечни работилници по приложни изкуства за децата, настанени за отглеждане в ЦНСТ с.Лесичово.
Движението на българските майки акуратно публично отчита всеки събран и изразходван от тях лев. Майките изказаха благодарността си на директора на Младежкия дом Инна Церовска и нейния екип за помощта концертът да се случи по най-добрият начин и да донесе такъв удовлетворяващ резултат.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 800Време за изпълнение: 0.5254 сек., 0.4516 от тях за заявки.