pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Още шест сгради в Пазарджик и Панагюрище са с положителна оценка за предстоящото саниране
pamedia , сряда 18 февруари 2015 - 13:01:26 // коментари: 0


Блок в Пазарджик, Пет сгради в Пазарджик и една в Панагюрище са получили положителни оценки по проект "Енергийно обновяване на българските домове", съобщиха от Областния информационен център в Пазарджик. Както стана ясно, финансирането и по този проект става 100 % безплатно за собствениците - 25-те %, които трябваше да осигурят като собствено финансиране се пое от държавния бюджет.

Сградите с положителна оценка са в Пазарджик на ул. "Батак"№6, ул. „Завоя на Черна“ № 22 и № 20, ул. „Петър Бонев“ № 104, ул. „Съзлийка“ №  9 - 11, ул. „Сан Стефано“ № 15, а в Панагюрище - блок ул. „Георги Бенковски“ № 18. Отрицателна оценка е получило заявлението на живеещите на ул. „Найчо Цанов“ № 23, 25, 27.
За сградите, получили положителна оценка на заявлението, предстои сключване на споразумения за финансова помощ и изпълнение на обновяване за енергийна ефективност.
Сградите, подписали споразумение от предишен етап на кандидатстване са :
три в гр. Пазарджик : на ул. „Иван Соколов“ 18, ул. „Криволак“ 4 и ул. „Цар Симеон“ 5.
Две в гр. Панагюрище : на ул. „Георги Бенковски“ 20 и ул. „Цар Освободител“ 4, блок „Пионер“
Така общият брой на одобрените за саниране сгради по проекта за енергийно обновяване на българските домове става 11.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2391Време за изпълнение: 0.4708 сек., 0.3963 от тях за заявки.