RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Вокални таланти от селата ще получат шанс за голямата сцена по проект на Консорциум "Алианс за социално развитие"

Пазарджик, Талантливи деца от малките населени места ще имат шанс да развият своя вокален талант благодарение на инициативата на Консорциум  "Алианс за социално развитие", която е под надслов „Шанс за всяко талантливо дете”. Партньор по проекта е и Комплекса за социални услуги за лица и семейства (КСУДС) – Пазарджик.
По същество това е втората инициатива на Консорциума. Първата беше един невероятно успешен театрален спектакъл "Крацедът на тролейбуси", в който актьори са всички работещи в КСУДС. Със събраните средства от представленията се подпомагат две деца, чийто талант е в сферата на изобразителното изкуство, припомни на пресконференцията в БТА Златка Грудева, председател на фондация "Егида".

Новата инициатива ще подпомага музикални таланти. Към инициативата е привлечен Красимир Гюлмезов - един от най-добрите български музикални педагози и ментори. Той организира Музикална академия в с. Паталеница, в която участват 16 деца от селото и от другите 4 села вблизост. Той е привлечен към инициативата от директора на Младежки дом - Пазарджик Инна Церовска, с която работят по реализирането на фестивала „Нота по нота”. Именно на сцената на "Нота по нота" ще могат да се изявят и новооткритите по време на академията в Паталеница деца. Те са на възраст от 7 години до 16 години, като някои от тях са от КСУДС.
"Приветствам инициативата да дадем шанс да деца, които нямат достъп до специалисти, не могат да посещават уроци, но имат безспорен талант. Ако те имат желание ние бихме ги подпомогнали и завбъдеще", сподели Красимир Гюлмезов.Тази страница е видяна: 837

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 30 април 2015 - 10:34:39

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Консорциум „Алианс за социално развитие” определи първите две талантливи деца, които ще подпомогне
Консорциум "Алианс за социално развитие" - с поредица инициативи за Седмицата на бащата
Дискусия за по-доброто разбиране на тийнейджърите организира „Алианс за социално развитие – Пазарджик”
Базар-раздавалник за хора в неравностойно положение готви "Алианс за социално развитие"
От БЧК канят социално слабите да си получат хранителните пакети, раздаването ще продължи до 31 януари
Обществено допитване по Проект „Устойчиво интегрирано развитие на гр. Пазарджик – изработване на Интегриран план за градско възстановяване и развитие”
Проект дава шанс на младежите за квалификация
Ден на отворените врати в Центъра за социално включване и развитие – Пазарджик
Обучените по проект „Нов шанс за успех“ получиха удостоверенията си в ПГСА
Покана за участие в кръгла маса по проект "Устойчиво интегрирано развитие на град Пазарджик - изработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5538 сек., 0.4720 от тях за заявки.