pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Бойка Маринска беше официален гост на тържествата в Пещера и Радилово
pamedia , сряда 06 май 2015 - 17:05:13 // коментари: 0


Бойка Маринска, Пазарджик, Народният представител Бойка Маринска бе официален гост на празниците в Пещера и село Радилово по повод 6 май. „Нека празничният ден бъде повод за самочувствие и радост за всички, съпричастни с живота и развитието на третия по големина град в Пазарджишка община. Бъдете живи и здрави и нека празниците бъдат повече и благополучието бъде Ваш спътник!”, пожела на жителите на Пещера в поздравителния си адрес народният представител от Реформаторския блок.

Бойка Маринска, Бойка Маринска поздрави лично кмета на града Георги Козарев. Заедно с другите официални гости за празника, Маринска присъства на официалната церемония.
По-рано народният представител бе гост на празника на пещерското село Радилово, където бе отбелязана и 139-тата годишнина от Априлското въстание.
В словото си пред жителите на селото Маринска обяви: „Щастлива съм да Ви поздравя, по случай празника Ви!  Знам, че Вие, със своята всеотдайност обновявате мястото, в което живеете, не забравяте историята и това, което са правили предците Ви. През последните години Радилово наистина се превърна в по-добро място за живеене... Скъпи приятели, източните философи казват:” Ние сме това, което мислим!”. Нашата мисъл е проекция на живота ни! Не забравяйте да бъдете светли и позитивни!”.
Бойка Маринска присъства и на церемонията по откриването на уникална по рода си изложба по повод празника, която представя с фотоси всички кметове на село Радилово от 1876-та година насам.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 755Време за изпълнение: 0.4331 сек., 0.3595 от тях за заявки.