RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
АБВ издигна Трендафил Величков за кмет на Пазарджик и Венко Балтаджиев – за кмет на Велинград

АБВ Пазарджик, На общинска и областна конференции на АБВ в Пазарджик бяха утвърдени две кандидатури за кметове на общини и беше избрано партийно ръководство. АБВ издига кандидатурата на Трендафил Величков, областен управител на Пазарджик, за кмет на общинския център. Венко Балтаджиев ще е кандидатът на партията на Първанов във Велинград. Двете кандидатури бяха утвърдени от Областната конференция на АБВ.
Преди обсъждането на кандидатурите се състоя общинска конференция на ПП АБВ в Пазарджик. В залата присъстваха над 80 делегати от цялата община. Гости на нея бяха доц. д-р Стайко Спиридонов, зам.-председател на гражданския съвет на ПП АБВ, Иван Джатев- организационен секретар на ПП АБВ и Николай Недков- координатор на партията за Южен централен район.
АБВ ПазарджикАтанас Шопов- маркетинг специалист и бизнесмен   и Тодор Пройчев- политолог и магистър по политики и стратегии в публичната администрация, координатори по структурирането на партията в областта бяха избрани с пълно единодушие за председател и зам.-председател на общинската структура. За организационен секретар беше избран инженерът Ангел Минков. Новото ръководство се състои от 7 души, като в него влиза и председателят на структурата на младежкото АБВ в общината Свилен Млеканов.
Конференцията гласува мандат, за преговори с евентуални коалиционни  партньори и решението за явяване на местните избори в община Пазарджик да се вземе от общиснкото ръководство.
Час по-късно на областна учредителна партийна конференция за областен председател беше избран Трендафил Величков. В нея участие взеха  общински председатели и координатори на ПП АБВ, както и делегати от общинските структури на партията в областта.  По предложение на новия председател състава на областния съвет ще бъде разширен и в него влизат всички общински председатели на партията в областта, зам. Председатели, областният организационен секретар Тодор Пройчев, председателите на клубовете на младежите и на жените, както и всички членове на НИС на ПП АБВ от област Пазарджик.Тази страница е видяна: 2671

 Публикувано от: pamedia на събота 22 август 2015 - 14:46:17

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Георги Първанов: Новият кмет, по-добрият кмет ще бъде Трендафил Величков
Обръщение от кандидата на АБВ за кмет на Пазарджик Трендафил Величков
Кандидатът за кмет на Пазарджик от АБВ Трендафил Величков води и листата на общинските съветници
Кметовете на Пазарджик, Велинград и Девня са победители в „Кмет на месеца“ за декември
Николай Янев е кандидатът за кмет на коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“, ОИК регистрира листата за съветници и кандидатът за кмет на коалицията за с.Говедаре
Лебанов назначи четвърти зам.-кмет на Община Велинград
Велинград има нов зам.-кмет, след като предишният стана депутат
Лебанов и Даскалов - с почти равни резултати за кмет на Велинград
Трендафил Величков от АБВ се очаква да е новият областен управител на Пазарджик
Трендафил Величков: Време е да поправим грешката в управлението на Пазарджик

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5648 сек., 0.4801 от тях за заявки.