pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Мебелна фабрика "Колорадо" представи продукцията си на международното изложение M.O.W. – Германия
pamedia , петък 25 септември 2015 - 16:28:21 // коментари: 0


Колорадо, Пазарджик, Пазарджишката Мебелна фабрика "Колорадо" представи най-новото в продуктовата си гама на престижното международно мебелно изложение M.O.W. – Германия. "Колорадо" участва с новите си модели канапета и холови ъгли: "Леонардо", "Мишел", "Кристин", "Наташа" и "Берта".
Изложението се проведе от 20-и до 24 септември в Бадзалцуфлен. Пазарджишкото мебелно предприятие участва за трети път на това изложение, като има и други участия на международни панаири.

Колорадо, Пазарджик, M.O.W. е международен търговски панаир за обзавеждане и мебели, мебелни аксесоари и декорация. Участници са производители, търговци на едро и дребно, вносители, проектанти, интериорни дизайнери. Предлагат се мебели за обзавеждане на всички жилищни помещения – спални, кухни, гостни, дневни, детски стаи, бани, мебели за офисни помещения; нестандартни мебелни решения, мека мебел. По време на събитието се очертават тенденциите в обзавеждането, създават се интересни бизнес контакти и нови партньорства. Изложителите са над 500 фирми от 32 страни.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2166Време за изпълнение: 0.5188 сек., 0.4426 от тях за заявки.