pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
ВМРО: Подкрепяме Тодор Попов. Убедени сме, че ще бъде избран още на първи тур
pamedia , понеделник 05 октомври 2015 - 13:31:09 // коментари: 0


ВМРО Пазарджик, Пазарджишката организация на ВМРО обяви подкрепата си за  кандидатурата на Тодор Попов за кмет на община Пазарджик. На пресконференция в БТА координаторът на ВМРО за Южна България Александър Сиди призова симпатизантите и патриотично настроените пазарджиклии да гласуват за кмет за Тодор Попов с №22,  за листата за съветници от Коалиция "Тодор Попов ЗА Пазарджик"с №8 и отбележат преференциалния си вот с №18 - за Георги Копривщенов, общински председател на ВМРО.
В средата на лятото проведохме редица срещи с основни политически формации от Пазарджик, заяви Александър Сиди - Тогава се срещнахме и със самия Тодор Попов и част от екипа му. След срещата бяхме убедени, че подкрепата за Тодор Попов е най- удачният избор за ВМРО. Имаме пълната убеденост, че той ще потвърди мандата си, каза още Сиди.
"Видяхме кои са другите кандидати, разбира се, направихме първо среща с Националния фронт за спасение на България, не успяхме да постигнем споразумение не за друго,  а защото имахме принципни различия за това каква да бъде кандидатурата за кмет на града, видяхме и кои са основните опоненти и преценихме, че това, което се случва в Пазарджик през последните 4 години, а и преди това, като управление е най-доброто. Считаме, че развитието на Пазарджик трябва да продължи в тази посока.
Вярваме, че на 25 октомври ще имаме, от една страна общински съветник и от друга  - избран кмет още на първи тур - г-н Тодор Попов", заяви още Александър Сиди. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1003Време за изпълнение: 0.4470 сек., 0.3727 от тях за заявки.