pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кандидат-кметът на АБВ Трендафил Величков кани на дебат Тодор Попов и останалите кандидати за кметове
pamedia , четвъртък 15 октомври 2015 - 18:22:11 // коментари: 0


trendafil_velichkov.jpgКандидатът на ПП АБВ за кмет на Пазарджик Трендафил Величков покани на дебат за бъдещето на общината досегашния кмет Тодор Попов, както и останалите претенденти за кметския пост. По димите му подобна дискусия ще даде и възможност на пазарджиклии да сравнят претендентите за кметския пост, за да изберат мотивирано най-добрия.
Трендафил Величков изрази безпокойството си от това, че младите, интелигентните и талантливите българи напускат родния си град. "Не ми хареса това, че няма с какво да задържим младите хора и няма какво да им предложим. Не ми хареса това, че под пудрата на нашия град - във вид на теменужки и райграс - се виждат дълбоки и грозни язви, които поставят Пазарджик -  моето родно място, в незавидно положение“, заяви Величков пред местната телевизия.

Величков добави, че Пазарджик е докаран до там жителите му да живеят в нищета и липса на перспектива и именно това е един от личните му аргументи да се кандидатира за кмет – необходимостта от категорична промяна, която трябва да започне със съживяване на икономиката в региона.  „Големият проблем на Пазарджик е липсата на стабилна работа, липсата на доходи и липсата на перспектива. Аз твърдя, че на Пазарджик му трябва голям инвеститор. Твърдя, че за тази една година като областен управител, благодарение на българската държава и Министерството на икономиката, направихме всичко възможно и сме на последната крачка, която трябва да извървим, заедно с общината – да направим индустриална зона Родопи – Пазарджик“. Величков обясни, че стимулирането на бизнеса и инвестициите в региона ще помогнат за изпълнението на друг основен приоритет, заложен в неговата управленска програма - грижата за младите хора. Така, че те да получат възможност да живеят спокойно в своя роден град, да работят, да получават достойно възнаграждение за труда си и да създават семейства и да отглеждат децата си. „Моят приоритет за Пазарджик се състои в три думи – икономика, икономика и пак икономика. Не можеш да правиш каквото и да било, без да имаш работеща икономика. Началото трябва да бъде положено с преразглеждане на данъчната политика на общината и решаване на въпроса с инвестирането в селата – поне 20% от инвестициите. В момента модернизацията и новото време просто преминават покрай нас. Вярвам, че има дух в Пазарджик, вярвам, че тук има хора, които мислят с главата си и вярвам, че те този път ще направят правилния избор “, каза в заключение Трендафил Величков. 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 809Време за изпълнение: 0.4298 сек., 0.3537 от тях за заявки.