pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Т. Попов: Освен партньори, с колегите на населените места станахме и приятели. Те са изключително почтени хора и стопани на своите села
pamedia , четвъртък 22 октомври 2015 - 12:38:38 // коментари: 0


ПазарджикИзключително съм щастлив, че животът ни срещна през годините и ние освен партньори, станахме и приятели с колегите кметове на населените места от общината. За мен беше удоволствие да работим с тях, защото те са почтени хора и стопани на своите села. Това сподели независимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов на предизборна среща в препълнения салон на читалището в с. Огняново.
Той призова да се гласува, защото е важно кой ще управлява селото и общината. "Защото на тези местни избори ние не избираме манекени или супер безгрешни хора, или супер герои. Избираме стопани, хора, които имат отношение към селото си, към града си, към местната общност. Това е важното и това трябва да бъде критерият", посочи Попов. Той обясни, че е важно освен с №22 в бюлетината за общински кмет и №8 в тази за кмет на селото, да се гласува и с №8 за листата на общински съветници от Коалиция "Тодор Попов ЗА Пазарджик".

ПазарджикКандидатът за четвърти мандат на Огняново Митко Хайдуков отчете направеното в селото от 2007 година до сега. В 16-страничния си отчет той отбеляза подробно извършеното: от асфалтирането на улици, ремонтите на читалището, здравната служба, училището, водоснабдяването на гробищния парк до  създаването на етнографски музей,  изграждането  на паметник на загиналите във войните и създаването на нов пенсионерски клуб, какъвто в областта няма.
Всичко това бе възможно благодарение на г-н Попов и на това, че работихме заедно в една посока, отбеляза Хайдуков. Той представи и приоритетите си за следващия мандат.
Срещата за върши с изпълнения на съставите и групите към местното читалище "Пробуда".

Пазарджик


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 382Време за изпълнение: 0.5301 сек., 0.4536 от тях за заявки.