pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Бюлетините за втория тур на местните избори в област Пазарджик ще пристигнат утре
pamedia , четвъртък 29 октомври 2015 - 19:01:52 // коментари: 0


buletini3.jpgВ печатницата на БНБ в София, утре, 30 октомври, бюлетините за втория тур на местните избори в област Пазарджик ще бъдат приети от упълномощени представители на десетте ОИК на общините, в които ще се провеждат избори, от представители на Областна администрация Пазарджик и на Министерство на финансите. Бюлетините ще бъдат транспортирани до Пазарджик и до десетте общини под охрана на МВР, съобщиха от Областна администрация - Пазарджик.
Втори тур на местните избори в област Пазарджик ще бъде произведен в десет общини на областта. Около хиляди е общият брой на бюлетините за област Пазарджик, от тях около 196 хиляди са за избор на кмет на община и около 26 хиляди за кмет на кметство.
В общините Сърница и Батак кмет на община и кметове на кметства бяха избрани на първи тур. В общините Лесичово, Панагюрище, Септември и Брацигово, кмет на община бе избран на първи тур, в тези общини на втори тур ще се произведат избори за кмет на кметство в девет населени места -  Динката, Елшица, Варвара, Карабунар, Ковачево, Симеоновец, Розово, Козарско и Бяга. В останалите шест общини на областта – Пазарджик, Пещера, Велинград, Ракитово, Стрелча и Белово, на 1 ноември ще има втори тур на местните избори за кмет на община, а за кмет на кметство в 17 населени места – Величково, Сбор, Тополи Дол, Цар Асен, Црънча, Радилово, Алендарова, Биркова, Всемирци, Горна Биркова, Света Петка, Костандово, Дорково, Габровица, Голямо Белово, Дъбравите, Мененкьово.
 По предварителни данни, втори тур на местните избори в област Пазарджик ще се произведе в 277 секционни избирателни комисии, една от тях е подвижна в община Пазарджик.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 682Време за изпълнение: 0.5425 сек., 0.4674 от тях за заявки.