Новина: Тодор Попов: От началото на годината имам съвсем различна философия за нещата от живота
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
неделя 27 март 2016 - 14:41:24


ПазарджикМиналата година беше трудна за мен, във всеки един аспект, сподели в предаване на "Телекабел" кметът на Пазарджик Тодор Попов. На финала на интервюто той призна още:
"Смъртта на Татяна ... Много ми липсва. И това преобърна като цяло философията ми за живот.


Затова си казах, че тази година ще я започна по различен начин. И съм си преглътнал его и всякакви други неща. Съвсем различна философия за нещата от живота имам. Няма смисъл човек да се опитва да показва, да доказва и да се опитва да се състезава със себе си. Напротив, трябва всички да се обединяваме и да търсим тези неща, които ни помагат да сме позитивни и да знаем, че нищо не е даденост. Животът във всеки един момент може да ти поднесе много гадна и неприятна изненада, за която не си готов. И би било глупаво да пропускаме всички хубави неща само защото имаме някакво тъпо его или пък изпитваме някаква тъпа омраза, или завист към някого.
Считам, че в този град хората, които са по-позитивни, по-отговорни и по-широко скроени, са повече от тези, които са злобни, нискомащабни и завистливи.
Така че, всички трябва да станем по-добри, усмихнати и да не отлагаме тези неща, които искаме да направим, защото животът може да не ни даде възможност да ги направим."

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.10847 )


Време за изпълнение: 0.0656 сек., 0.0081 от тях за заявки.