Новина: Машини с много екстри показват на Есенния панаир в Пловдив
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
понеделник 19 септември 2016 - 13:50:59

    Машините за различни сектори от индустрията вече съперничат на леките коли по екстрите, с които са снабдени. Новата тенденция демонстрират някои от най-големите участници в Международния технически панаир, който ще се проведе от 26 септември до 1 октомври в Пловдив.  Панаир, Пловдив,   Специално за ЕСЕН 2016  компанията „Терекс“, Великобритания, идва с няколко  хитови продукта, които досега не са показвани у нас.  Два модела  комбиниран багер товарач – TLB990 и TLB890, са разработени така, че да се използват за много видове дейности, твърдят изложителите. Мини дъмперите  TA3 служат за извозване на строителни отпадъци, пръст, пясък, чакъл. Те имат широко приложение, включително при разрушаване на сгради, горски и пътни проекти, преработвателни предприятия, строителни и селскостопански обекти. Освен тях компанията ще демонстрира двубандажен валяк  и хидравличен чук.
    Изделията на „Терекс“ се вписват в новата линия на изложбата „Стройтех“. Тази година специално внимание се обръща на сегмента от строителната индустрия, свързан с изграждането на пътища, екообекти, пречиствателни станции. Има засилено  присъствие тежка механизация, съоръжения за събаряне на здания и за направа на канали, бетон възли и други видове техника. Посетителите специалисти ще открият интересни предложения за този сектор.
    Голяма част от тях се състезават за златни медали в Международния конкурс за иновативни продукти. Един от претендентите е колесният багер   JCB Hydradig, който идва в Пловдив само шест месеца след европейската си премиера. Уникалният 11-тонен багер с футуристичен дизайн е създаден за работа в ограничени  пространства: в градското жилищно и инфраструктурно строителство, в пътните ремонти, както и за комунални дейности, твърдят изложителите от „Cи Ем Ел България“.
    В надпреварата за златни медали участват също верижният багер CASE CX201 D, представен от  „Тайтън Машинъри България“, и система за укрепване и обезопасяване на брегове и изкопи, разработена от полската фирма „Копрас“.
Различни видове строителна техника с марката „Хюндай“ показва „Стротех инженеринг“, официален дилър на Hyundai Heavy Industries Europe.  
    Силна е конкуренцията и в областта на автосервизното оборудване, представено на изложбата „Аутотех“. Сред номинациите за конкурса е футуристична автомивка, съчетаваща екстравагантен дизайн и най-модерни технологии. Тя е снабдена с множество екстри: UV защита, сензорни бутони, тъч скрийн и други, включително  добавяне на омекотител във водата, казват изложителите от „Пинк плюс маркет“.
    Кандидат за златен медал е и фотоелектронният  сепаратор „Зоркий 3“ за сортиране на насипни продукти. Той се отличава с висока детайлизация на видео изображенията и ноу-хау за тяхната обработка, уникален софтуер, сензорен екран и гъвкава система за настройка, включително чрез Интернет. Разработката на руската компания „СиСорт“ е представена от „Сорт БГ“ в изложбата „Машиностроене“.
    Това са някои от най-атрактивните иновации на Международния технически панаир, където фирми от 33 държави ще демонстрират последно поколение технологии, изделия и услуги от областта на строителството, машиностроенето,  електрониката, електротехниката, енергетиката, екологията, роботиката, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилостроенето.


На снимката:  Строителни машини, оборудвани с много екстри, ще видят посетителите на Международния технически панаир в Пловдив.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.12289 )


Време за изпълнение: 0.0470 сек., 0.0054 от тях за заявки.