Новина: Мажоретният фестивал "Слънчева Бесапара" продължава в Спортна зала "Васил Левски" в Пазарджик
(Категория: Култура)
Публикувано от pamedia
събота 10 юни 2017 - 08:47:57


Мажоретки, Пазарджик

От снощи Пазарджик  е домакин на Седмия  фестивал на мажоретните състави "Слънчева Бесапара". Организатори са Община Пазарджик и Общински детски комплекс – Пазарджик под патронажа на кмета господин Тодор Попов и с финансовата подкрепа на общината.
Мажоретки, Пазарджик,

 В тазгодишното седмо издание на Фестивала участват  около 520  мажоретки от 14 града, разпределени в четири възрастови групи.  18 мажоретни състава се състезават  в четири категории: марш-парад 100 метра с батон, марш-парад 100 метра с пом-пони, композиция с батон и композиция с пом-пони на сцена.

Мажоретки, Пазарджик

Пазарджишкият  мажоретен състав „Мистерия” при Общински детски комплекс  се състезава във всички възрастови групи с 94 деца.
 
Освен за 1-во, 2-ро и 3-то място мажоретните състави ще се борят и за специалните награди за най-чаровна мажоретка; оригинална хореография;  визия;  специалната награда на Общински детски комплекс – Пазарджик и най – голямата  награда - Приз  "Слънчева Бесапара’".

Снощи на централния булевард "България" беше официалното откриване с първата състезателна категория - марш-парад 100 метра с батон и пом-пони, а днес, 10 юни, от 10.00 часа състезанието ще продължи в спортна зала „Васил Левски”. Водещи на събитието са Лазар Вълчев и Александър Иванов.

Фестивалътсе реализира с финансовата подкрепа на пазарджишките фирми "РАИС" и "Захарната къща". 

Мажоретки, ПазарджикНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.14157 )


Време за изпълнение: 0.0674 сек., 0.0088 от тях за заявки.