Новина: Шеф Иван Звездев лично сготви и разсипа курбана за откриването на новия хипермаркет КРЕЗ
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
събота 10 юни 2017 - 14:33:30

КРЕЗ


Шеф Иван Звездев, пременен в носия от нашия край – тракийска, лично разсипваше от приготвения от него курбан и раздаваше на клиентите на строителния хипермаркет КРЕЗ в Пазарджик, където днес се състоя откриване на новите търговски площи. Известният кулинарен спец сподели, че се е съобразил изцяло с местната традиция на приготвяне на курбана от агнешко месо, макар че лично на него му харесва повече как се готви курбана в Софийско. Ако се съди по изпразнените казани и изядените пити, на посетителите на КРЕЗ курбана им хареса.КРЕЗ

Поводът за гостуването на Иван Звездев беше откриването на новите търговски площи в хипермаркет КРЕЗ, чиято търговска площ достигна 12 хиляди кв.м., а артикулите надхвърлят 90 хиляди.

Официалното откриване започна с водосвет, отслужен от Константийски епископ Яков. На церемонията присъстваха кметът Тодор Попов и заместник-областният управител Йордан Кожухаров.

„Нека град Пазарджик наистина да се гордее с този голям, бих казал огромен търговски обект, в който може да се намери всичко“, заяви след водосвета епископ Яков и пожела успехи и благоденствие на собственика Костадин Тошев и на екипа на КРЕЗ.

КРЕЗ

„Всичко започна през 1998 година, когато в мен се зароди мечтата да изградя едно място, в което всеки може да се наслади, докато пазарува, да се зареди с приятни емоции. Именно затова за мен е удоволствие 19 години по-късно да споделя с Вас тази моя сбъдната мечта, която се превърна в реалност – Хипермаркет КРЕЗ - най-големият строителен хипермаркет в страната“. Това заяви собственикът Костадин Тошев по време на откриването, като отправи благодарност към всички, участвали в реализацията на проекта му или подкрепили го по някакъв начин.

Кметът Тодор Попов поздрави Костадин Тошев и екипа му за това, че през всичките тези години са били постоянни в усилията си и в амбициите си и като резултат са успели да превърнат марката КРЕЗ в една от големите марки в страната. „Вие показахте, че с постоянство може да се постигнат тези резултати – един чудесен търговски обект, с който градът основателно се гордее. Вие сте предприемчивите хора в този град и изразявам личното си уважение към Вас“, заяви Тодор Попов. Той припомни, че само до преди няколко години този район на града е бил пущеняк, а сега на това място се разрасна КРЕЗ, изгради се автогара, жилищен район и зелени площи. Кметът сподели и очакването си общината да получи от държавата и останалите 60 дка от бившите казарми, за да развие и този терен.

„Магазин КРЕЗ е един плюс не само за нашия град, този магазин е плюс за цялата област – тук се разкриват нови работни места, увеличава се търговската площ, гражданите и фирмите могат да намерят тук всичко, което търсят“. С тези думи пожелания за успех отправи заместник областният управител Йордан Кожухаров.

Лентата на новия КРЕЗ преряза най-малката дъщеря на собственика Костадин Тошев, заедно с баща си и с кмета на Пазарджик Тодор Попов, след което Константийски епископ Яков поръси със светена вода новите търговски площи и заедно с гостите всички разгледаха новия КРЕЗ.

КРЕЗ

Комплексът освен всякакви строителни стоки и стоки за дома, за отдиха и за градината, предлага също ресторант, професионална автомивка и център за обслужване на автомобили, също аптека, магазин за компютри и техника, финансов кредитен център, както и станция за зареждане на електромобили. В скоро време предстои откриването на стрелбищен комплекс и риболовен магазин. В стрелбищния комплекс ще има 8 стрелкови коридори – за динамична и спортна стрелба, ейрсофт, стрелба с лък, прострелка на оръжие, оръжеен магазин и работилница. А риболовният магазин ще разполага с голяма гама оборудване за всякакъв вид риболов, аксесоари за къмпинг и подходящо за риболов облекло. 

КРЕЗ

КРЕЗ


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.14158 )


Време за изпълнение: 0.0481 сек., 0.0065 от тях за заявки.