Новина: Детски футболен клуб "Орлета" не приема предложението за вливане в "Хебър"
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
петък 07 юли 2017 - 12:51:58


ОРЛЕТА

Детски футболен клуб "Орлета" не приема предложението за вливане в общинския клуб "Хебър". От повече от година кметът на Пазарджик разяснява намеренията на общината да обедини клубовете под шапката на "Хебър". И макар за известно време треньорът на "Орлета" Валентин Карагьозов да е приел да влезе в УС на "Хебър", решението на клуба и на треньора е, че държат на името "Орлета". Валентин Карагьозов е имал и предложение да оглави детско-юношеската школа на "Хебър", но го е отказал."Приветствам проекта "Хебър" - това е марка, но моето виждане е, че на този етап трябва да работим само с местни треньори и местни играчи. Като цяло не сме съгласни с визията за развитие на футбола. Искаме да ни оставят да работим с децата на досегашното игрище", заяви на пресконференция Валентин Карагьозов. Той съобщи, че през идната седмица ще поиска това от кмета на среща с него. Клубът е получил предизвестие да освободи тренировъчното игрище, което ползва в момента. За игрището клубът плаща символичен наем от 20 лв месечно, като договорът им е бил за 10-годишен период и са инвестирали в подобряване на терена, както лични усилия по почистване, така и средства за затревяване.

ОРЛЕТА Паазарджик

Съпругата на Валентин Карагьозов съобщи, че всички треньори са получили предложения да работят в "Хебър" на по-висока заплата и да заведат децата си там. В момента над 150 деца са записани в "Орлета", като около 30 са приели предложението на "Хебър" или са се записали в Спортното училище.

"Нашето искане е да ни оставят да продължим работата ни с децата на това игрище и това ще поискам от кмета", заяви Валентин Карагьозов. При отказ от страна на общината, клубът ще търси варианти да продължи работа си, допълни Карагьозов.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.14350 )


Време за изпълнение: 0.0471 сек., 0.0045 от тях за заявки.