Новина: До 15 август ще се приемат документите за втория тур за Спортното училище, следват изипити в три етапа
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
сряда 09 август 2017 - 16:57:21


На 9-и август започва втори тур от подаването на документи за Спортно училище – Пазарджик, което ще продължи до 15 август.

Приемът на документи се осъществява на първия етаж на СУ „Георги Бенковски" всеки делничен ден. Приемните изпити ще се проведат от 16-и до 18-и август и се състоят от три етапа – тест за оценка на концентрацията и психическата устойчивост и измервания от лекар, проверка на спортно-техническите умения и тестове за оценка на нивото на развитие на двигателните качества. Класирането ще бъде обявено на 21-и август, а записването на приетите ученици ще бъде в периода от 23-и до 25-и август.

sou_g_benkovski600.jpgНеобходимите документи за записване, графика за изпитите и цялата необходима информация са публикувани в официалния сайт на училището - www.sportnopz.com. Напомняме, че Спортното училище - Пазарджик покрива режийните разноски за развитието на своите ученици, предоставя пълна екипировка и дава възможност за безплатно общежитие, столово хранене и карти за градски транспорт. По време на първия етап от подаването на документи са приети над 90 ученика за новата 2017/2018 учебна година.

От септември Спортно училище – Пазарджик ще предоставя възможност за инерактивно обучение, посредством по-иновативни методолгии. За целта ще има интерактивна стая, в която целия процес ще може да се дискутира, изпитва и презентира посредством wi-fi връзка.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.14533 )


Време за изпълнение: 0.0699 сек., 0.0102 от тях за заявки.