Новина: Община Стрелча - с наградата на Министерството на туризма „Духът на България“ – Празник на розата
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
сряда 13 декември 2017 - 16:46:31


СофияОбщина Стрелча е тазгодишният победител в категорията „Духът на България“ на  наградите, които връчва  Министерството  на туризма.  Стрелча е отличена за Празника на розата, който ежегодно се реализира в средногорския град.
Наградите бяха връчени снощи в Централния военен клуб в София, а на церемонията присъства и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Не по-малко престижно за Стрелча  е и третото място в категорията „Община на 2017 г. за балнео и спа туризъм” следд Минерални бани и Велинград.

Целта на инициативата е да бъдат откроени и поощрени участниците в туристическия сектор, които полагат усилия за неговото развитие. Тази година кандидатите се бориха в общо 16 категории, а номинираните преминаха през прецизен подбор.
Наградата на Стрелча бе връчена на кмета на общината Стойно Чачов от зам.-министъра в Министерството на регионалното развитие и благоустройство – Валентин Йовев. Поздравления отправиха и министърът на туризма Николина Ангелкова, кметове.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.15278 )


Време за изпълнение: 0.0707 сек., 0.0088 от тях за заявки.