Новина: "Нашата голяма френска сватба" – в театралната програма на фестивала „Арт идея - Арт алея“ – на 3 юни
(Категория: Култура)
Публикувано от pamedia
вторник 29 май 2018 - 16:51:21

Нашата голяма френска сватба

В програмата на театралите събития от фестивала „Арт идея - Арт алея“ е един нов спектакъл на Асен Блатечки - "Нашата голяма френска сватба" с участието на Герасим Георгиев - Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов, Рада Кайрякова и Христо Бонин.
Пиесите на Жан Жак Брикер и Морис Ласег се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция. На пазарджишка сцена спектакълът ще е на 3 юни, от 19:00 ч., в зала "Маестро Георги Атанасов".

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко би било чудесно, ако не е неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия. Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.16318 )


Време за изпълнение: 0.0652 сек., 0.0082 от тях за заявки.