Новина: До 2 месеца ще има видеонаблюдение на входно-изходните точки от Пазарджик
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
вторник 08 януари 2019 - 12:48:22

Камера

Община Пазарджик избра за изпълнител на обществената поръчка за видеонаблюдение втората класирана фирма в обществената поръчка – „Сектрон“ ООД. Избраният на първо място изпълнител – „Димирома Ню Линк“ ДЗЗД, от София, отказа да сключи договор поради много поети ангажименти, съобщи на първата си пресконференция за тази година кметът на Пазарджик Тодор Попов.
Системата за видеонаблюдение ще се изгражда поетапно, като на първия етап тя ще обхване 10 входно-изходни точки от Пазарджик, където ще бъдат разположени 17 видеокамери за разпознаване на номера и 11 панорамни видеокамери. Сигналът от всички ще постъпва в Център за наблюдение и контрол, който ще бъде изграден в РПУ-Пазарджик. До 2 месеца системата ще функционира, а после ще бъде разширена с нови камери на възлови кръстовища и т.нар. „горещи“ точки с активен пътникопоток, обясни кметът.

За доставка на оборудването, инсталирането и въвеждането в експлоатация „Сектрон“ ООД е предложил цена в размер на 127 592 лв без ДДС. Едномесечната абонаментна такса за обслужване и поддръжка на всеки конкретен обект, разположен на входно-изходните точки е в размер на 1 стотинка.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.17306 )


Време за изпълнение: 0.0673 сек., 0.0088 от тях за заявки.