Новина: Персоналът на хипермаркет КРЕЗ Пазарджик посреща клиентите си в автентични български носии
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
неделя 03 март 2019 - 14:02:21

  
Пазарджик


В днешния празничен 3 март персоналът на Хипермаркет КРЕЗ Пазарджик посреща клиентите си в автентични български носии.

"За разлика от останалите магазини от този тип, ние държим на обслужването и персоналното внимание. Именно за това в нашите магазини работят повече от 200 консултанта, които са внимателно подбрани специалисти в различни области и с радост ще обърнат внимание на всеки зададен въпрос.

За да покажем, че почитаме българските традиции и обичайи и че сме български магазин, днес клиентите са посрещани от персонала, който е облечен в традиционни български носии. Всеки посетител на магазина е изключително впечатлен и приятно изненадан, а духът на българското се усеща навсякъде!  Хипермаркет КРЕЗ възнамерява да запази традицията и за всеки български празник да радва своите клиенти, напомняйки, че българските традиции са живи и ще пребъдат!" Така от ръководството на хипермаркета коментираха идеята си за Националния празник.

КРЕЗ е верига магазини за строителството и дома в Пазарджик. Основана през 2002г, КРЕЗ бързо се превръща в народна търговска компания, която се отличава с постоянно ниски цени, приятна атмосфера на пазаруване, разнообразие от качествени стоки и компетентно обслужване. Хипермаркет КРЕЗ със своите над 12 000 кв.м. разгърната застроена площ е най-големият строителен хипермаркет в България. Освен с познатото на всички изобилие от над 100 000 стоки за дома и строителството, в комплекса вече работят и ресторант, кафе-сладкарница; автомивка и център за обслужване на автомобили; аптека; магазин за компютри, аксесоари и черна техника; оръжеен магазин и най-модерното и професионално стрелбище в България; риболовен магазин.
ПазарджикНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.17531 )


Време за изпълнение: 0.0662 сек., 0.0083 от тях за заявки.