Новина: На 11 и 12 май СК ”Кодокан” ще домакинства Отборното първенство по джудо
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
четвъртък 09 май 2019 - 14:37:20

Кодокан


Едно от най-престижните състезания по джудо – Отборното първенство за юноши и девойки старша възраст и мъже и жени, ще се проведе в Пазарджик на 11 и 12 май. За участие в него заявка са дали над 40 отбора от България. Освен пазарджишкият „Кодокан” в състезанието ще се включат още ЦСКА, "Левски" София, "Локомотив" София, както и отбори от Пловдив, Русе, Силистра, Варна, Перник. Организатори на проявата са СК ”Кодокан”, община Пазарджик и Българската федерация по джудо.

 От СК „Кодокан” изказват специална благодарност на кмета на Пазарджик Тодор Попов за подкрепата и ангажираността за това състезание и канят почитателите на спорта в събота и неделя в зала „Васил Левски” – началото на състезанието и двата дни е в 10.00 часа.

Пазарджишкият клуб ще участва с пълни отбори във всички възрастови групи и категории и въпреки че срещите ще са много оспорвани, треньорите се надяват на отлични резултати.
Другите големи надежди на СК „Кдокан” сега са насочени към Валентин Алипиев /кат. до 60 кг/. Утре той ще участва в турнир от веригата Гран при в Баку, който носи точки за Олимпийските квалификации. Шансовете на Алипиев са големи, като се има предвид, че той вече си осигури участие на Европейските игри  това лято.
    
           Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.17912 )


Време за изпълнение: 0.0681 сек., 0.0085 от тях за заявки.