Новина: Ръководството на ОДМВР-Пазарджик изказва благодарност към организаторите на тържествата в Пещера, Брацигово и Батак и полицаите от РУ-Пещера
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
понеделник 13 май 2019 - 17:06:48

     Батак


При много добър обществен ред преминаха всички празнични прояви за времето от 5 май до 12 май на територията на общините Пещера, Брацигово и Батак, отчитат от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик. Припомняме, че на 5 и 6 май бяха тържествата по случай празника на гр.Пещера. В събота в Брацигово тържествено бе отбелязана 143-та годишнина от Априлската епопея, а в неделя в Батак бе почетена паметта на жертвите от Баташкото клане.
 
Към всички събития бе проявен интерес от страна на много граждани на трите общини, както и гости от страната. В Батак присъстваха и стотици представители на мотоклубове.

 В тази връзка ръководството на ОДМВР-Пазарджик изказва благодарност към организаторите за изключително добрата координация с представителите на полицията. Специална благодарност и към служителите на Районното управление в Пещера, двата полицейски участъка в Брацигово и Батак за професионалната работа, за недопускането на пътни инциденти и нарушения на обществения ред.

БатакБатак


Снимки:  полицай Даниела Динева - служител от група "Охранителна полиция" при РУ-Пещера
      
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.17930 )


Време за изпълнение: 0.0583 сек., 0.0062 от тях за заявки.