Новина: Връчиха наградите от състезанието на Военното окръжие, Благовеста Ненкова от ПГСА се класира на трето място
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
неделя 02 юни 2019 - 09:46:10

Пазарджик


   Благовеста Ненкова от 10. а клас грабна третото място в интересно състезание, съобщиха от Гимназията по строителство и архитектура. То е организирано от Военното окръжие – II степен -  Пазарджик,  Областната организация на СОСЗР и Центъра за специализация и професионална подготовка –  Пазарджик. Проявата е под патронажа на г-н Стефан Мирев – областен управител на Пазарджик. Състезанието се проведе на 10 май в чест на 6 май –  Ден на храбростта и празник на българската армия.
   Обявяването на победителите и връчването на наградите се състоя на 31 май пред паметника на 27 пехотен чепински полк в Пазарджик.
   От 10. а клас в състезанието се включиха Благовеста Ненкова и Катерина Цветкова, а от 10. б – Светослав Ташев и Стефан Титов. Ръководител на гимназистите бе инж. Светла Манолова – учител в ПГСА. В състезанието учениците премериха сили в различни дисциплини – хвърляне на учебна граната в цел, стрелба с въздушна пушка, бягане (600 метра – за момчета, 300 метра – за момичета).
    Благовеста Ненкова получи  медал и грамоти, инж. Манолова – грамота. До инж. Петя Иванова –  директор на ПГСА, бе изпратено благодарствено писмо от организаторите.


Пазарджик


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.18071 )


Време за изпълнение: 0.0687 сек., 0.0081 от тях за заявки.