Новина: Грациите на „Диляна Прима“ – с два златни, 4 сребърни и бронзов медал от международния турнир „Купа Импала“ в Стара Загора
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
понеделник 10 юни 2019 - 11:49:58

Диляна Прима

За пореден път Пазарджишките грации от СКХГ „Диляна Прима“ направиха едно достойно представяне на седемнадесетият Международния турнир по художествена гимнастика „Купа Импала“ в Стара Загора.
Ансамбълът за девойки младша възраст до 10 години взе сребърен медал и купа. Със златни медали се окичиха Александрина Митева  - за съчетанието на въже и Дара Стоянова - на бухалки. Тя завоюва и още два медала - сребро в многобоя и сребро на топка. Божидара Пепелова спечели сребърен медал на топка и бронзов медал на въже, на крачка от медала се класира Адриана Данова, много добро представяне на Никол Трендафилова и Татяна Чергарова.

Сега пред младите гимнастички предстои турнир, на който те самите са домакини. Всички, които обичат най – грациозният женски спорт, са поканени на 22 юни в  зала „Васил Левски“, за да се насладят на прекрасните съчетания на гимнастичките и да подкрепят родните ни грации!

Диляна Прима
Диляна Прима
Диляна ПримаНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.18117 )


Време за изпълнение: 0.0670 сек., 0.0084 от тях за заявки.